Στηρίζουν Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση FIFA και UEFA

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απρόσμενη συνάντηση είχαν χθες ο εκπρόσωπος των FIFA και UEFA, Πετρ Φούσεκ και ο Γιώργος Βασιλειάδης, για να συζητήσουν όσα αφορούν τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τα καυτά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο συζήτησαν οι Πετρ Φούσεκ και Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνάντηση-έκπληξη που έγινε χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της ΕΠΟ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Live Sport».

Με τον ρόλο εκπροσώπου της FIFA και της UEFA, ο Φούσεκ δήλωσε την στήριξή τους στον υφυπουργό αθλητισμού για την υλοποίηση του πλάνου της αναδιάρθρωσης, δηλώνοντας την έντονη αντίθεση που υπάρχει για την πιθανότητα αναστολή της απόφασης.

Όλη η δράση της Superleague παίζει στο Stoiximan.gr με 250+ ειδικά

στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πεποίθηση των διεθνών συνομοσπονδιών είναι πως οι αποφάσεις που λαμβάνονται πρέπει να υλοποιούνται ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις που προκαλούν. Ένα ακόμα θέμα που συζητήθηκε στη συνάντηση των δύο ισχυρών ανδρών είναι η λειτουργία του VAR στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Φούσεκ ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και την εταιρία που θα αναλάβει την εγκατάσταση του εξοπλισμού για το VAR, με δεδομένο ότι ο έλεγχος της σύμβασης θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί πριν δύο μήνες.

Το τρίτο θέμα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό της βίας στα γήπεδα. Ο Φούσεκ εξέφρασε απορία για την έλλειψη συλλήψεων όσων προκαλούν επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα και ζήτησε τη λήψη μέτρων για την εξάλειψή τους.

sport-fm.gr