Το πρόγραμμα της ημέρας στην Super League

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τις αναμετρήσεις Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία – Πανιώνιος και Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης ανοίγει το Σάββατο (30/3) η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Παιχνίδι δίχως αύριο χαρακτηρίζεται το ματς στην Λιβαδειά τόσο για τον Λεβαδειακό, όσο και για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην προσπάθεια που κάνουν αμφότεροι για παραμονή στην κατηγορία…Η ομάδα της Βοιωτίας η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας θέλει το τρίποντο, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στην μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην κατηγορία. Από την πλευρά τους οι Ηπειρώτες οι οποίοι βρίσκονται στην 13θέση που οδηγεί στα μπαράζ θέλουν να γευτούν την πρώτη τους νίκη μακριά από την έδρα τους. Ο τεχνικός των «πρασίνων» Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στις υπηρεσίες των Κονέ, Ανγκουά, εν αντιθέσει με τον Γιάννη Πετράκη που έχει εκτός πλάνων του τους Σκόνδρα, Ξύδα, Λεό, Λίλα και Σιόντη.

Όλη η δράση της Superleague παίζει στο Stoiximan.gr με 250+ ειδικά στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Στις 19:00 η Λαμία υποδέχεται στην έδρα της τον Πανιώνιο. Το συγκρότημα του Μάκη Χάβου, το οποίο βρίσκεται στην καλύτερη του αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα αγωνιστεί πάνοπλο απέναντι στους «κυανέρυθρους», καθώς ο Καραμάνος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή όπως και οι Μπαράλες, Μπεχαράνο και Πλιάτσικας. Στον αντίποδα η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παραταχτεί με αγωνιστικά προβλήματα απέναντι στους «κυανόλευκους» καθώς εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου έχουν τεθεί οι τραυματίες Κότνικ, Κούρντι, Καμαρά, τον Κότσιτς που έμεινε εκτός, αλλά και τον Σπιριντόνοβιτς που έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Μισή ώρα αργότερα στην Λάρισα πέφτει η αυλαία της ημέρας με τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης με τις δύο ομάδες να ψάχνουν μερικούς ακόμα βαθμούς, προκειμένου να κλειδώσουν και τυπικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο κόουτς των «βυσσινί» Τζιανλούκα Φέστα, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας Νούνιτς που είναι τιμωρημένος, αλλά και στον Ντέλετιτς που έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Όσον αφορά τους Αρκάδες ο Γιώργος Παράσχος άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την «Βασίλισσα του Κάμπου» το πρώτο σκόρερ της ομάδας του Μαρκ Φερνάντεθ, αλλά και τους τιμωρημένους Παπαδόπουλο, Κυριακόπουλο και Ιγκλέσιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο (30/3)
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NS1)
Λαμία – Πανιώνιος (19:00, ΕΡΤ1)
ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης (19:30, NS1)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook