Θα αλλάξει σχήμα λόγω απουσιών;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τεράστια ερωτηματικά και κλειστά χαρτιά υπάρχουν στον ΟΦΗ όσον αφορά την ενδεκάδα για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Ο Χάιμε Βέρα ήξερε εδώ και αρκετό καιρό πως δεν θα έχει στην διάθεση του Κοροβέση Νέιρα και Μεγιάδο, που είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το ματς. Μετά με το ματς με τον Λεβαδειακό είδε και τον Σακόρ να βγαίνει “νοκ άουτ” με την κόκκινη που πήρε.

Σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται και ο τραυματισμός του Γιακουμάκη που τον αφήνει εκτός αποστολής αλλά και του Ναμπί που πίστευαν πως θα έχει επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του.

Όλη η δράση της Superleague παίζει στο Stoiximan.gr με 250+ ειδικά στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Έτσι Βέρα και Ίσις σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξουν σύστημα, καθώς δεν υπάρχει ο καθαρός επιτελικός μέσος. Ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο να πειραματιστεί με έναν εκ των Βαζ, Φερέιρα ακόμα και Ντίνα.

Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα είναι πίσω από τον επιθετικό ή στο χώρο του κέντρου με τον Χιλιανό τεχνικό να κρατάει κλειστά τα… χαρτιά του. Έτσι και εμείς περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως θα παίξει μέσα στο Βικελίδης με τόσες πολλές απουσίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook