Όποιος θέλει τον Φερέιρα θα τον “χρυσοπληρώσει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από το βράδυ της Δευτέρας είδαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Φερέιρα και το Gentikoule έχει τις απαντήσεις.

Τον κύκλο του διαδικτύου έκανε το ρεπορτάζ του sport24 που βέβαια είχε και την απαραίτητη αναπαραγωγή από τοπικά, και όχι μόνο, Μέσα. Το ρεπορτάζ ωστόσο, χωρίς να υπάρχει καμία μομφή προς τον δημοσιογράφο, αναφέρει πολλά κενά σημεία που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ξεκινάμε από το βασικό στοιχείο που έχει σχέση με τον ΟΦΗ: Ο Φερέιρα ήρθε δανεικός τον Γενάρη από την Ουνίδο Κουρίκο με τον ΟΦΗ να είναι εκείνος που έχει την οψιόν αγοράς του 21χρονου μεσοεπιθετικού που έχει εντυπωσιάσει όλη την Σούπερ Λιγκ. Με λίγα λόγια και για να γίνουμε πιο κατανοητοί, Ουνίδο Κουρίκο και ΟΦΗ έχουν συμφωνήσει για το μέλλον του παίκτη και όποιος ενδιαφέρεται για το νεαρό Βραζιλιάνο, θα πρέπει να πληρώσει τον σύλλογο για να τον αγοράσει. Οι Χιλιανοί της Κουρίκο, μετά και την συμφωνία του περασμένου Γενάρη, είναι εκτός παιχνιδιού και ο ΟΦΗ είναι εκείνος που θα κρίνει το μέλλον του παίκτη.

24/7 Customer Service με Υπηρεσία Call Back*, Email, Live Chat και Viber

*Η 24ωρη εξυπηρέτηση δεν ισχύει για την υπηρεσία Call back

Γίνεται επίσης κατανοητό πως όποια ομάδα εκφράσει ενδιαφέρον για τον Φερέιρα, θα πρέπει να “χρυσοπληρώσει” τον ΟΦΗ αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια αξία διαθέτοντας ένα πλήρες πακέτο: Είναι μόλις 21 χρονών, είναι ένα αυθεντικό ταλέντο που στον ΟΦΗ έμαθε να παίζει ποδόσφαιρο επαγγελματικά και βέβαια η μεταπωλητική του αξία είναι τεράστια.

Συν τοις άλλοις, επειδή γράφονται διάφορα που συνδέουν το φιλολογικό ενδιαφέρον της ΑΕΚ με την παραχώρηση του Γιακουμάκη, αξίζει να αναφέρουμε πως οι δύο, μεταξύ τους, υποθέσεις είναι παντελώς  άσχετες. Και ο λόγος είναι ότι ο ΟΦΗ έχει την οψιόν αγοράς στην περίπτωση του Γιακουμάκη και κατά συνέπεια εκείνος είναι που θα κρίνει το μέλλον του παίκτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook