Θωμαΐδης: “Η αναδιάρθρωση θα ισχύσει από την μεθεπόμενη σεζόν”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαγνησίας και τόνισε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Βασιλειάδη.

Talk & Bet: Πλοήγηση & επιλογές μόνο με τη φωνή σου!

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στον Βόλος 98.6

«Παρότι ο κ. Βασιλειάδης δεσμεύτηκε για την αναδιάρθρωση και φαίνεται αμετακίνητος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αναδιάρθρωση θα γίνει από τη μεθεπόμενη σεζόν και μάλιστα με πρωθυπουργική εντολή. Ήδη έχουν φτάσει στου Μαξίμου τα παράπονα βουλευτών της περιφέρειας από την Γ’ Εθνική κυρίως, όπου αυτός που ανεβαίνει στην ουσία μένει στην ίδια κατηγορία, αυτός που παραμένει χάνει μια κατηγορία και αυτός που υποβιβάζεται χάνει δύο κατηγορίες. Δεν μπορείς να κάνεις αναδιάρθρωση από πάνω προς τα κάτω. Η αναδιάρθρωση γίνεται πάντα από κάτω προς τα πάνω κι αυτό θα προσπαθήσει να το διορθώσει με «μπαλωματικές» λύσεις».

«Οι αναδιαρθρώσεις δεν γίνονται μέσα στη σεζόν, αλλά πάντα από τη μεθεπόμενη. Φτάσαμε Απρίλιο και ακόμη δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα πέσουν από τη Σούπερ Λιγκ. Μία λύση είναι να ανεβούν και οι δεύτεροι των ομίλων της Γ’ Εθνικής και να διευρυνθεί η Φούτμπολ Λιγκ σε δύο ομίλους. Αυτό συζητήθηκε και είναι μια λύση για να μην αδικηθούν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής».

«Η ΕΠΟ θα έπρεπε να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην υπόθεση της αναδιάρθρωσης. Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία στον κ. Γραμμένο να απαντήσει στον κ. Βασιλειάδη και να κάνει παρατηρήσεις επί του σχεδίου. Το πότε θα κατέβει η τροπολογία και σε ποιο νομοσχέδιο είναι ένα ερώτημα. Εκτιμώ ότι δεν θα κατέβει ποτέ, αλλά ακόμη κι αν κατέβει, η αναδιάρθρωση θα ισχύσει από τη μεθεπόμενη σεζόν, αυτά λένε οι πληροφορίες μου».