Την ερχόμενη εβδομάδα κρίνεται η… τύχη του ντέρμπι!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να κριθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η τύχη του ντέρμπι του ΟΑΚΑ και το εάν θα συνεχιστεί ή όχι.

Το προεδρείο της Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε στις δύο ομάδες περιθώριο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (16.00) για να δώσουν τα υπομνήματά τους. Συνεπώς η απόφαση για το εάν θα συνεχιστεί ή όχι το ντέρμπι θα κριθεί οριστικά και θα ανακοινωθεί μες στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε να ζητήσει ακόμα και να διεξαχθεί το ντέρμπι χωρίς κόσμο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των ερυθρόλευκων. Επίσης στάθηκε στο ότι υπήρχε η ομαλότητα για να συνεχιστεί το ντέρμπι και ήταν λανθασμένη η απόφαση του διαιτητή. Πάντως σχετικά με το σκέλος που αφορούσε στην ομαλότητα της συνέχισης του ντέρμπι που αναφέρει ο Παναθηναϊκός “πατώντας” στις εγγυήσεις της Αστυνομίας, όλες οι διακοπές στο ντέρμπι έγιναν κατόπιν διαβουλεύσεων και με την Αστυνομία. Έγινε δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών για προβολή 14 βίντεο που αφορούσαν και στα επεισόδια και στην είσοδο οπαδών για την επίθεσή τους στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Πηγή: Gazzeta.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook