Ο Ερόλ Μπουλούτ στο Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ερόλ Μπουλούτ μιλάει στο Gentikoule για το «Χ» της Τούμπας όπου δηλώσει την μη ικανοποίηση του ενώ παράλληλα κάνει ειδική μνεία στην συνολική δουλειά που έγινε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τούρκος μεσοαμυντικός δείχνει να περνάει μια… «δεύτερη νεότητα» φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ και μέσω του Gentikoule απαντάει και στο ερώτημα για το αν θα ήθελε να κρεμάσει τα παπούτσια του φορώντας τα «ασπρόμαυρα».

Ερόλ, ο ΟΦΗ επέστρεψε δυναμικά στην Σούπερ Λιγκ δείχνοντας τις προθέσεις του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που πάντα προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις τρεις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και αυτό προϋπέθετε μεγάλη προσπάθεια».

Πάντως, η ομάδα πήρε έναν σημαντικό βαθμό…

«Κοίταξε, ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες μόνο μέσα από μακρινά σουτ. Είναι φυσιολογικό να προσπαθείς να κρατήσεις μακριά από την περιοχή σου μια ομάδα που παίζει επιθετικά. Εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή μας και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο».

Δηλαδή;

«Πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο έξυπνοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Πάντως, το μεγαλύτερο βάρος του παιχνιδιού του ΟΦΗ έπεσε σε εσένα και τον Γαλανόπουλο.

«Ήταν πολύ σημαντικό που «κλείσαμε» τους ακραίους του ΠΑΟΚ. Από την δεξιά πλευρά όπως έβγαινε στην επίθεση, πολλές φορές ερχόταν και ο Ετό με αποτέλεσμα να βγαίνουν δύο εναντίον ενός. Πάντως, όλα εξαρτώνται από 11 παίκτες και όχι από έναν. Όλοι δούλεψαν αρκετά καλά, προσπάθησαν να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό τους για να βοηθήσουν την ομάδα. Πιστεύω ότι δουλέψαμε αρκετά και αξίζαμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Και τώρα η ΑΕΚ, ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι…

«Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και δύσκολα. Έχουμε νέα ομάδα, πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι;

«Από το αποτέλεσμα των ευκαιριών που θα δημιουργήσουμε. Αν εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσουμε και σκοράρουμε τότε μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί πιστεύω ότι θα είναι καλή η αμυντική λειτουργία μας».

Η εμφάνιση στην Τούμπα δίνει ώθηση και στον κόσμο;

«Φίλε, δεν το συζητάμε. Μας υποστηρίζουν πάρα πολύ και αν συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε αυτήν την εικόνα τότε θα έρχεται ακόμα περισσότερος κόσμος στο γήπεδο».

Νιώθεις ευχαριστημένος από τους 5 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ο ΟΦΗ;

«Θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτερα. Αν δεις το παιχνίδι με την Ξάνθη, πιστεύω ότι χάσαμε από το τίποτα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Μειώσαμε σε 2-1, μετά ανοιχτήκαμε και δεχτήκαμε και τρίτο γκολ. Θα μπορούσαμε να έχουμε έναν ή δύο περισσότερους βαθμούς».

Είσαι αισιόδοξος για τον φετινό ΟΦΗ;

«Μπορούμε να πάμε καλύτερα. Είμαστε μια νέα ομάδα και ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Δεν κάναμε την προετοιμασία που έκαναν άλλες ομάδες λόγω των πλέι – οφ. Πιστεύω ότι θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και γιατί όχι, να κάνουμε και την έκπληξη. Μπορούμε να μπούμε στα πλέι – οφ. Βέβαια, είναι δύσκολο όμως πρέπει να το πιστέψουμε».

Πάντως, εσύ ήδη δείχνεις να διανύεις μια δεύτερη νεότητα…

«Αισθάνομαι πολύ καλά στον ΟΦΗ. Προσέχω τον εαυτό μου, αγαπάω το ποδόσφαιρο και θέλω να συνεχίσω όσο μπορώ. Εύχομαι να το κάνω και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Για εμένα, είναι πιο εύκολο να παίζω στην Σούπερ Λιγκ παρά στην Β’ Εθνική. Στην Σούπερ Λιγκ όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίζουν ποδόσφαιρο ενώ στην Β’ Εθνική όλες παίζουν κλωτσιές».

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου να σταματάει το ποδόσφαιρο παίζοντας στον ΟΦΗ;

«Γιατί όχι; Νιώθω όμορφα στον ΟΦΗ και δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει σε μερικά χρόνια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook