Βέρα: “Δεν έχει χαθεί ακόμα η μάχη της απευθείας παραμονής”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χάιμε Βέρα ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση του και τόνισε πως “θέλουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, να πάρουμε τους βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάιμε Βέρα

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ: “Σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος λόγω της βροχής. Αλλά σήμερα δεν ήταν τόσο σπουδαίο να παίξουμε καλά και το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Οι τρεις βαθμοί μας γεμίζουν δύναμη και ευτυχία για τα τρία τελευταία παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους παίκτες, είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνους. Έγινε ένα παιχνίδι με πολύ μυαλό και πήραμε αυτό που θέλαμε. Θέλουμε στα τρία παιχνίδια που απομένουν, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τους βαθμούς. Θέλουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ γιατί εμείς αγαπάμε πολύ αυτήν την ομάδα, λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που είναι κοντά μας και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο”.

Για την οπισθοχώρηση στα τελευταία λεπτά: “Έπρεπε να έχουμε ισορροπία, το κάναμε καλά και για αυτό πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μερικές φορές δεν μπορούμε να κάνουμε επιθετικά αυτό που θέλουμε. Δεν είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες όσο σε άλλους αγώνες όμως πιστεύω πως εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Αυτό θέλουμε να το κάνουμε πάντα και ειδικά μέσα στην έδρα μας. Θυμάμαι τα χρόνια που ήμουν παίκτης πως ήταν πολύ δύσκολο να πάρουν βαθμούς στην έδρα μας και αυτό θέλουμε να χτίζεται σιγά – σιγά και να γίνουμε μια πολύ δυνατή έδρα”.

Για την μάχη της παραμονής: “Πιστεύω πως όλα είναι ανοικτά για τις τρεις αγωνιστικές και δεν έχει χαθεί η απευθείας παραμονή. Αυτά τα τρία παιχνίδια θα είναι πολύ σπουδαία και πρέπει να έχουμε δύναμη για να παίξουμε καλά”.

Για την μετάλλαξη του ΟΦΗ εντός και εκτός Ηρακλείου: “Εκτός έδρας έχουμε παίξει με καλές και δυνατές ομάδες. Αυτό είναι που μπορεί να ευθύνεται. Είχαμε απουσίες στα προηγούμενα παιχνίδια”.

Για τον Φερέιρα: “Ο Φερέιρα ήρθε στην Ελλάδα και έπαιξε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία, στην Χιλή ήταν ερασιτέχνης. Είναι καλός παίκτης αλλά του λείπουν πράγματα ακόμα για να γίνει καλύτερος. Είναι μικρός ακόμα, μακάρι να μείνει στον ΟΦΗ για πολλά χρόνια και μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης. Για να τον κοιτάζουν οι άλλες ομάδες, έχει δείξει τα πρόσοντα του.