Μαχλάς: «Έχουμε ενημερώσει την ΦΙΦΑ για την εξόφληση του παίκτη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

 Ο Νίκος Μαχλάς με δηλώσεις του τόνισε ότι ήδη έχει ενημερωθεί η ΦΙΦΑ για τις ενέργειες του ΟΦΗ και για την εξόφληση του Σουλεάπ ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αίσιο τέλος της υπόθεσης Βατσινά.

«Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διευθετήσουμε το ζήτημα. Καταβάλαμε  τις 68 χιλιάδες ευρώ που του οφείλουμε για να εξοφληθεί. Δεν μπόρεσε να πάρει τα χρήματα του, καθώς λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, είχαμε προβλήματα με το τραπεζικό σύστημα. Αυτό θα γίνει την Πέμπτη. Περιμένουμε από τον παίκτη να ενημερώσει την FIFA ότι η οφειλή τακτοποιήθηκε και να αποσύρει  την διαδικασία που έχει κινηθεί σε βάρος μας. Και εμείς όμως έχουμε ενημερώσει την FIFA για τις ενέργειες μας και την εξόφληση του παίκτη» ήταν η τοποθέτηση του πρόεδρου του ΟΦΗ αναφορικά με την ιστορία που πήγε να μπλέξει τον σύλλογο και στην συνέχει υπογράμμισε για τις προσφυγές που έχουν καταφθάσει το τελευταίο διάστημα (Αγρίτης,Σφακιανάκης,Ψωμάς) ότι «είχαμε προβλήματα με τπο μπλοκάρισμα των χρημάτων που περιμέναμε από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ. Όλα αυτά τα ζητήματα θα είχαν τακτοποιηθεί, αν δεν είχαμε αυτές τις καθυστερήσεις».

Για το θέμα Βατσινά και την απουσία του από την συνάντηση , ο Νίκος Μαχλάς τόνισε πως «έχω μιλήσει με τον κ. Βατσινά, αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες και πιστεύω ότι το θέμα και αυτό θα έχει αίσιο τέλος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook