Ελπίδες για Γιακουμάκη – νοκ άουτ ο Παπάζογλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο επιθετικός του ΟΦΗ νιώθει καλύτερα και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους ενώ ο 30χρονος στόπερ δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της Κυριακής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Γιακουμάκης ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, περισσότερες είναι οι πιθανότητες να παίξει παρά να μείνει εκτός.

Live Streaming / Αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση στο Stoiximan.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η μαγνητική που έκανε ήταν “καθαρή” και ο ίδιος σφίγγει τα δόντια γιατί δεν θέλει να χάσει το παιχνίδι της Κυριακής. Αντιθέτως ο Τάσος Παπάζογλου δεν προπονήθηκε για ακόμα μια μέρα και κατά συνέπεια δεν υπολογίζεται από τον Χάιμε Βέρα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Με τον Γιώργο Γιακουμάκη να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας, που έγινε το πρωί της Παρασκευής (12/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. O Έλληνας επιθετικός ανέβασε ρυθμούς στο πρόγραμμά του και η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις επιθετικής τακτικής.

Ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, όπως και οι Έρικ Πέρσον, Γιάννης Δερμιτζάκης, ενώ ο Γιώργος Στρέζος συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ο Βαγιεμπά Σακόρ.

Θεραπεία έκαναν οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Δημήτρης Κομεσίδης και Τάσος Παπάζογλου. Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς προπονήθηκε στο γυμναστήριο.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 14:45 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook