Βέρα: “Στο ημίχρονο τους είπαμε, έχουμε 45 λεπτά – πάμε για τη νίκη”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χάιμε Βέρα αποκάλυψε στην συνέντευξη τύπου τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα και κάλεσε τον κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το “Γεντί Κουλέ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια παίζουμε για την παραμονή μας στην Σούπερ Λιγκ. Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε εκτός έδρας και αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική.

Στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια κάναμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε. Σήμερα, επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε δοκάρια με τον Απόλλωνα και δυστυχώς δεν είχαμε βάλει γκολ όμως σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πολύ καλή.

Τους είπαμε ότι το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ήμασταν σωστοί μέχρι την φάση του γκολ αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε το κεφάλι γκολ γιατί είχαμε μπροστά μας 45 λεπτά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες πίστεψαν σε αυτά που κάναμε όλη την εβδομάδα, το επίπεδο μας έχει ανέβει πάρα πολύ και εκείνοι προσπαθούν να κάνουν αυτά που προσπαθούσαμε να κάνουμε στην προπόνηση. Για αυτόν τον λόγο είμαστε χαρούμενοι όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και συνεχίζεται η προσπάθεια μας. Θέλουμε ένα γεμάτο Γεντί Κουλέ στο επόμενο παιχνίδι. Η ομάδα είναι δεμένη, η διοίκηση με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο και αυτό θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε στην Σούπερ Λιγκ.

Το μόνο που θέλουμε είναι να πάμε να παίξουμε με την ίδια νοοτροπία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook