Διαθέσιμος o Μιχόγεβιτς ενόψει Αστέρα!

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στρέφουν στον ΟΦΗ που ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία, με τον Βέρα να βλέπει τον Μιχόγεβιτς να προπονείται κανονικά.

Από την άλλη ο χθεσινός άτυχος Βουό έκανε θεραπεία, ενώ μέρος της προπόνησης έβγαλαν οι Παπάζογλου, Στρέζος. Ατομικό συνέχισε και αυτή την εβδομάδα ο Σακόρ!

– Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ: 

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ η οποία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (15/4) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Ο Χάιμε Βέρα είδε με ικανοποίηση τον Μάρκο Μιχόγεβιτς να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Πάτρικ Βουό έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, από την προθέρμανση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας για όσους δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής (14/4). Αντίθετα όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γιώργος Στρέζος πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ο Τάσος Παπάζογλου έκανε θεαπεία, ο Βαγιεμπά Σακόρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Γιάννης Δερμιτζάκης με τον Δημήτρη Κομεσίδη. Θεραπεία έκανε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Την Τρίτη (16/4) η ομάδα έχει ρεπό και επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (17/4).