Οι κινήσεις… ματ του Βέρα στο ΟΑΚΑ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule αναλύει πως ο Χιλιανός τεχνικός οδήγησε τον ΟΦΗ στο σπουδαίο “διπλό” μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του ΟΦΗ βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και με το “μαγικό ραβδί” κατάφερε να δώσει ένα τεράστιο “διπλό” στην ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

– Talk & Bet: Πλοήγηση & επιλογές μόνο με τη φωνή σου!

Η πρώτη κίνηση – έκπληξη έγινε με το που τραυματίστηκε ο Βουό στο ζέσταμα. Δηλαδή ο Βέρα αντί να ξεκινήσει τον Γιακουμάκη που θα περίμεναν όλοι αποφασίζει να βάλει τον Σάσι στην κορυφή κερδίζοντας έτσι με τον Τυνήσιο τρέξιμο πρέσινγκ μη αφήνοντας τους “πράσινους” να κάνουν παιχνίδι από πίσω.

Ακόμα μια πολύ καλή κίνηση στην σκακιέρα ήταν η χρησιμοποίηση του Νέιρα ως εξάρι. Ο Αργεντίνος κράτησε μπάλα, είχε τρεξίματα βοηθώντας τον Νάστο που ήταν ο μόνος καθαρά αμυντικός μέσος στο παιχνίδι, δείχνοντας έτσι και τις βλέψεις για φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό, έχοντας μάλιστα ασκήσει πίεση σε όλο το γήπεδο.

Στην επανάληψη και ενώ τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά ο Βέρα αποφάσισε να αλλάξει πλευρά στον Φερέιρα που δεν είχε ακουμπήσει μπάλα με αποτέλεσμα να αλλάξει το ρυθμό του παιχνιδιού και να γίνει ο δημιουργός του δεύτερου γκολ του ΟΦΗ!

Παράλληλα έβγαλε τον Κουτσιανικούλη στο ημίχρονο, καθώς δεν ήταν σε καλή μέρα ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και πέρασε τον Ντίνα δίνοντας νέα πνοή από τα αριστερά και να αλλάξει ρυθμό το παιχνίδι.

Με αυτές τις κινήσεις του Βέρα ο ΟΦΗ καθήλωσε τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο και δεν τον άφησε να κάνει το παιχνίδι του με αποτέλεσμα να έρθει δίκαια η νίκη που τον έφερε πολύ κοντά ακόμα και στην απευθείας παραμονή εφόσον καταφέρει να κερδίσει και τον Αστέρα Τρίπολης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook