Λυσάνδρου: «Αρχή μιας νέας εποχής, να οργανώσουμε το καλύτερο πρωτάθλημα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο νέος πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου στις πρώτες του δηλώσεις ζήτησε συσπείρωση και ευχήθηκε η εκλογή του να αποτελεί αρχή μιας νέας εποχής για τον Συνεταιρισμό.

Ενωτικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις μετά την εκλογή του στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας, ο Μηνάς Λυσάνδρου.

“Θα ήθελα να ψηφίσω τα μέλη που με ψήφισαν ακόμη και αυτούς που δεν με ψήφισαν, έχουμε πάρει μια απόφαση να είμαστε όλοι μαζί συσπειρωμένοι. Δεν θέλω να πω τίποτα μόνο να μεταφέρω το νέο κλίμα που είναι κλίμα συσπείρωσης, αυντονισμού. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να κοιτάξουμε τον ίδιο στόχο, περέπει ακόμη και εσείς να προσπαθήσετε να υπηρετήσετε αυτή την επιθυμία της λίγκας και όλοι μαζί να μπορέσουμε να τελειώσουμε ομαλά και να μπορέσουμε να οργανώσουμε το καλύτερο πρωτάθλημα ή το καλύτερο δυνατό πρωτάθλημα που μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε” τόνισε ο νέος πρόεδρος της Λίγκας.

Για τις κόντρες ανάμεσα στους “μεγάλους” σχολίασε: “Εναν άνθρωπο για τον οποίο ήθελα να αναφερθώ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης που είναι προσωπικός μου φίλος. Είναι ένα ικανότατο στέλεχος και είμαι βέβαιος ότι θα έλεγε τα ίδια πράγματα, είμαι βέβαιος ότι θα στηρίξει και ότι θα έκανε μια εξαιρετική δουλειά αν είχε εκλεγεί στη θέση μου. Η απάντηση αυτή δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας”.

Για τη σύμπραξη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο πρόσωπο του….“Εξαιρετική ερώτηση, την περίμενα με άλλο περιεχόμενο. Είπα να βοηθήσετε κι εσείς,  δεν βλέπω να βοηθάτε”.

Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook