Ικανοποίηση για τον Μποντόρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ για την εμφάνιση του Μπόλντισαρ Μποντόρ αλλά και για το γεγονός ότι πλέον ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε ολοένα και περισσότερους ποδοσφαιριστές.

O Oύγγρος έκανε ντεμπούτο στην αρχική 11αδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Τούμπας όπου αγωνίστηκε για 65 λεπτά και με την παρουσία του “έδεσε” την τριάδα στην μεσαία γραμμή και παράλληλα με την καλή τεχνική του πρόσφερε την απαιτούμενη ποιότητα στην ομάδα. Μάλιστα, η καλή του απόδοση στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν αποκλείεται να του δώσει φανέλα βασικού και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ μιας και στόχος του Αναστόπουλου είναι να παρατάξει ένα πιο επιθετικό σχήμα που παράλληλα θα του παρέχει μεγάλες δυνατότητες σε ότι έχει να κάνει με την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας ανέφερε μάλιστα ότι ο 29χρονος μέσος δεν είναι ακόμα έτοιμος 100% και μπορεί να φανεί ακόμα καλύτερος στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά και τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων έδειξαν ότι ο Μποντόρ ναι μεν δεν είναι στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ωστόσο και πάλι είναι σε θέση να ξεκινήσει από την αρχή και να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook