«Αν δεν υπήρχε ο κόσμος, δεν θα υπήρχε η ομάδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο κόσμος προκειμένου να στηρίξει την ομάδα μίλησε στο gentikoule.gr ο Λευτέρης Κουγιουμουτζής.

Το μέλος του ΔΣ και του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ μιλώντας για την προσπάθεια που έχει συνεισφορά των φιλάθλων του ΟΦΗ την φετινή σαιζόν τόνισε στο gentikoule.gr ότι «αν δεν υπήρχε ο κόσμος, δεν θα υπήρχε αυτή η ομάδα. Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, ο κόσμος είναι συγκινητικός και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του ΟΦΗ. Αυτήν την ομάδα την έχει «τρέξει» 100% ο απλός κόσμος που έχει συμβάλει με την αγορά διαρκείας, μετοχών αλλά μέσω όλων των τρόπων που μπορεί να βοηθήσει».

Επιπλέον, ανέφερε για το συνολικό αποτέλεσμα των εσόδων ότι «το αποτέλεσμα της δουλειάς είναι συνολικό. Δεν εργάστηκαν μόνο όσοι ασχολούνται με το τμήμα μάρκετινγκ αλλά όλα τα μέλη του ΔΣ. Με τόσα έσοδα που υπήρχαν φέτος, θα μπορούσε η ομάδα να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη αφού τα έσοδα ξεπέρασαν το 1 εκ. ευρώ. O OΦΗ θα μπορούσε να είναι αυτοχρηματοδοτούμενος αν δεν υπήρχαν τα χρέη των προηγούμενων χρόνων».

Όσον αφορά την προσέλευση των φιλάθλων, στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ ο Λευτέρης Κουγιουμουτζής μιλώντας στο gentikoule.gr υπογράμμισε ότι «είμαι ευχαριστημένος από το κομμάτι των εσόδων. Όταν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός συγκέντρωσε σε έναν μήνα λίγο παραπάνω χρήματα και ο Παναθηναϊκός μπήκε «μέσα» από την συναυλία που διοργάνωσε, τότε καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη ήταν η βοήθεια του κόσμου του ΟΦΗ. Ήταν δύσκολο να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο από την στιγμή που το φιλικό ήταν τέτοια ημέρα και τέτοια ώρα».

Τέλος το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ δίνει την δική του απάντηση μέσω του gentikoule.gr για την βοήθεια των επιχειρήσεων του Ηρακλείου«Είμαι πάντα της άποψης ότι τις επιχειρήσεις πρέπει να τις προσεγγίζεις πάνω σε ένα πλάνο ανταποδοτικότητας. Καταλαβαινουμε ότι είναι πολύ δύσκολο για τις επιχειρήσεις αυτή η περίοδος που περνάμε. Μην ξεχνάμε ότι είναι δύσκολο να βοηθήσουν και οι ίδιες επιχειρήσεις. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει. Βοηθούν μόνο όσοι θέλουν να βοηθήσουν με τις επιχειρήσεις τους σε ένα κομμάτι που αποτελεί κοινωνικό γίγνεσθαι για την κοινωνία τους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook