Μην είμεθα και πλεονέκτες…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Εντάξει, ο ΟΦΗ μπορεί να μην κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης και να έχασε μία “χρυσή” ευκαιρία για την απ΄ευθείας παραμονής του, αλλά μην διαγράψουμε και… μονοκονδυλιά την… Τιτάνια προσπάθεια που έχει κάνει τις τελευταίες επτά αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. 

Η σεζόν είχε… στραβώσει επικίνδυνα για τον ΟΦΗ αλλά ευτυχώς… ίσιωσε προς το φινάλε και πλέον όλα θα κριθούν στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (5/5, 19.00).

Το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης σκόρπισε απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας, αλλά και η ισοπαλία μάλλον… κολακεύει τον ΟΦΗ, που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Μπορεί να είχε όλες τις προϋποθέσεις να πάρει το τρίποντο, προηγήθηκε νωρίς σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά δεν χρειάζεται απογοήτευση, μηδενισμοί και… αφορισμοί.

Οι… Ηρωες του ΟΑΚΑ, έγιναν οι.. άμπαλοι του “Γεντί Κουλέ”. Μόλις μέσα σε μία βδομάδα. Ελλάδα χώρα της υπερβολής.

Ας μην ξεχνάμε που βρίσκονταν ο ΟΦΗ πριν από επτά μόλις αγωνιστικές. Πολλοί τον είχαν ξεγραμμένο, αλλά έκανε την βαθμολογική ανατροπή, και την Δικαστική βέβαια, που ενδεχομένως θα τον οδηγήσει στην παραμονή, έστω και με μπαράζ από οτι φαίνεται.

Η προσπάθεια των τελευταίων επτά αγωνιστικών είναι μεγάλη, όπου μετράει 12 βαθμούς.

Το κεφάλι τώρα κάτω, όχι λόγια, μόνο πράξεις για το τελευταίο ματς του Πρωταθλήματος. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (23/4), στις 10:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook