Αλλάζει «αρματωσιά» ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πρόκειται να αλλάξει την «πανοπλία» του για το παιχνίδι της Κυριακής και κόντρα στην ΑΕΚ αναμένεται να παίξει επιθετικά με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών και την δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρόλο που ο Νίκος Αναστόπουλος δεν φανέρωσε τα πλάνα του στην χθεσινή προπόνηση, η λογική λέει ότι θα γίνει μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτή, του Σουμπίνιο στην θέση του Μποντόρ. Όμως, με τον Αναστόπουλο ποιος μπορεί να “ποντάρει” στις λογικές αλλαγές που θα γίνουν στην 11αδα;

Το σίγουρο είναι ότι ο 53χρονος τεχνικός πρόκειται να αλλάξει την “πανοπλία” που θα φορέσει ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ παρατάσσοντας μια επιθετικογενή ομάδα που παράλληλα θα φροντίσει να “κόψει” το παιχνίδι της ΑΕΚ στα δύο μην επιτρέποντας στους χαφ της να τροφοδοτήσουν τον Λεονάρντο και τον Λυμπερόπουλο.

Ο Αναστόπουλος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου στο παιχνίδι κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας γνωρίζοντας παράλληλα ότι ο Νίκος Κωστένογλου πρόκειται να παρατάξει μια εντελώς διαφορετική ομάδα μιας και η 11αδα θα έχει αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Ρωσίας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook