Μποντόρ στο Gentikoule: «Είναι τρελός ο κόσμος του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μπόλντισαρ Μποντόρ μιλάει στο Gentikoule, για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην Κρήτη, και αποθεώνει τον κόσμο του ΟΦΗ ενώ αναφέρεται και στην έκπληξη που ένιωσε όταν έμαθε ότι θα ξεκινούσε βασικός στην Τούμπα.

Ο Ούγγρος μέσος έκανε ντεμπούτο στην βασική 11αδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όπως αποκαλύπτει στο Gentikoule «ένιωσα έκπληξη όταν έμαθα την απόφαση του προπονητή μου. Δεν περίμενα ότι θα ξεκινήσω βασικός γιατί δεν είμαι έτοιμος 100% όμως αισθάνθηκα πολύ όμορφα που βοήθησα την ομάδα. Γιατί, σίγουρα ένας παίκτης αισθάνεται πολύ όμορφα όταν ξεκινάει βασικός και γνωρίζει ότι βοηθάει περισσότερο την ομάδα του».

Ο Μπόλντισαρ Μποντόρ αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας και αναμφίβολα η παρουσία του εξέπληξε ευχάριστα τον κόσμο της ομάδας που δεν είχε δει απτά δείγματα γραφής του μέχρι τώρα.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μιλάει στο Gentikoule και αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας λέγοντας ότι «πραγματικά, είναι τρελός ο κόσμος του ΟΦΗ. Ζει περισσότερο το ποδόσφαιρο από ότι στην Ολλανδία και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ».

Μπόλντι, νιώθεις πλέον πως είσαι έτοιμος;

«Όλο το καλοκαίρι παραπονιόμουν κανονικά όμως είχε περάσει αρκετός καιρός από τότε που έπαιξα για 90 λεπτά. Τώρα αισθάνομαι καλά και βρίσκομαι σε καλό δρόμο ώστε σε λίγο καιρό να είμαι έτοιμος 100%».

Πως αισθάνεσαι μετά το «Χ» της Τούμπας; Είναι θετικό αποτέλεσμα;

«Επιλέξαμε μια συγκεκριμένη τακτική γιατί γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και ίσως ήταν ο μοναδικός τρόπος για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Πιστεύω ότι δουλέψαμε αρκετά μέσα στο γήπεδο και αξίζαμε τον βαθμό. Αλλά αν δούμε τις ευκαιρίες που χάσαμε, ίσως ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός που δεν σκοράραμε. Όμως, σίγουρα και ο βαθμός που πήραμε ήταν πολύ σημαντικός γιατί δεν πιστεύω ότι θα τον πάρουν πολλές ομάδες σε αυτό το γήπεδο. Πάντως, στα τελευταία λεπτά του αγώνα χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Όμως και πάλι η νίκη μας δεν θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό μας δίνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Πλέον, ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ…

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε αγώνα. Ο ΟΦΗ παίζει για τη νίκη σε κάθε αγώνα και θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στους εντός έδρας αγώνες που έρχεται και ο κόσμος που μας υποστηρίζει».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την παρουσία σου στον ΟΦΗ;

«Νιώθω πολύ όμορφα και ο κόσμος είναι πολύ φυλικός. Ο ΟΦΗ είναι ένα σωματείο που προσπαθεί και βρίσκεται σε ένα πολύ επαγγελματικό επίπεδο. Ο προπονητής και ο πρόεδρος κάνουν ότι μπορούν ώστε ο σύλλογος να βρεθεί εκεί που αξίζει».

Πιστεύεις ότι η ομάδα θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερη;

«Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Χρειαζόμαστε χρόνο βέβαια γιατί ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες όμως είμαστε σε καλό δρόμο και σύντομα ο κόσμος θα δει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν βελτιωθεί η άμυνα μας, τότε θα πάμε ακόμα καλύτερα και στην επίθεση. Από την άμυνα ξεκινούν όλα».

Ποια είναι η γνώμη σου από την πρώτη σου επαφή με τους φιλάθλους του ΟΦΗ;

«Είναι πολύ συναισθηματικοί και φιλικοί. Όταν με βλέπουν στον δρόμο με χαιρετούν και μου μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι έχουν τρέλα για το ποδόσφαιρο και πραγματικά θέλω να κάνω ότι μπορώ για να τους έχω ευχαριστημένους».

Και για την ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ»;

«Φίλε, είναι απίστευτη. Έχω παίξει και σε άλλα παιχνίδια που τα γήπεδα είναι γεμάτο με κόσμο όμως κάτι τέτοιο δεν το έχω συναντήσει. Μάλιστα, είχα συναντήσει στον δρόμο έναν φίλαθλο που μου είχε πει «δεν έχεις δει ακόμα τίποτα». Πρέπει να παίζουμε καλά ώστε να ικανοποιούμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Φίλε, ο κόσμος του ΟΦΗ είναι τρελός για την ομάδα».

Υπάρχουν ομοιότητες με τους φιλάθλους της Ρόντα;

«Στην Ολλανδία αγαπούν το ποδόσφαιρο όμως είναι ήσυχοι και αθόρυβοι φίλαθλοι. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι τρελοί και αγαπούν το ποδόσφαιρο. Σίγουρα, η ατμόσφαιρα είναι καλύτερη στο γήπεδο μας».