Ο Παναγιώτης Ζορμπάς στο gentikoule.gr

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναγιώτης Ζορμπάς μιλάει στο gentikoule.gr tην ημέρα που ο Παναγιώτης Ζορμπάς «κλείνει» τα 24 του χρόνια και λέει τι δώρο ήθελε ο ίδιος για τα γενέθλια του.

Τον πετύχαμε, έτοιμο για να φύγει για την Ζαχάρω Ηλείας όπου θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τον ΟΦΗ για την τελική ευθεία της Football League.

Στην δεύτερη χρονιά του στο Ηράκλειο, ο Παναγιώτης Ζορμπάς μιλάει στο gentikoule.gr και αναφερόμενος στο δώρο που θα ήθελε για τα, σημερινά, γενέθλια του απαντάει ότι «το καλύτερο δώρο που μπορούσα να πάρω για τα γενέθλια μου είναι η άνοδος για την Σούπερ Λιγκ και η αδειοδότηση της ομάδας» λέει αρχικά και παράλληλα προσθέτει ότι «θα ήθελα και του χρόνου να γιορτάσω στο Ηράκλειο τα γενέθλια μου. Αν η ομάδα τα καταφέρει και πάρει την άνοδο, θέλω να μείνω σίγουρα. Και είμαι σίγουρος ότι μόλις πάρουμε την άνοδο, η ομάδα θα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Ο «Ζορμπίνιο» δίνει την δική του εξήγηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ λέγοντας στο gentikoule.gr ότι «τα προβλήματα υπάρχουν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε 100% όμως φέτος τα έχουμε δώσει όλα. Έχουμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από το περσινό πρωτάθλημα και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Παράλληλα, πλέκει το εγκώμιο του κόσμου του ΟΦΗ λέγοντας ότι «ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια μας και το βλέπει. Κανένα παιδί στην ομάδα δεν έχει παράπονο από την συμπεριφορά του κόσμου απέναντι μας γιατί όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ μας έχει βοηθήσει».

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Παναγιώτης Ζορμπάς κάνει τον απολογισμό του λέγοντας ότι «βρισκόμαστε στην τρίτη θέση γιατί υπήρξαν κρίσιμα παιχνίδια που χάσαμε χαζούς βαθμούς ενώ μπορούσαμε να τα κερδίσουμε». Όσο για την συνέχεια προσθέτει «έχουμε τρία παιχνίδια και πιστεύω ότι θα κάνουμε το απόλυτο. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα κάνει ο Παναιτωλικός γιατί κοιτάζω μόνο τον ΟΦΗ. Εμείς θέλουμε αν δεν βγούμε απευθείας, τουλάχιστον να αποκτήσουμε μια μεγάλη διαφορά εν όψει των πλέι – οφ».

Τέλος, αναφέρεται και στον εαυτό του όπου αναμφίβολα δεν είχε την ίδια παρουσία με την περσινή περίοδο. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ τονίζει ότι «ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα γιατί αντιμετώπισα προβλήματα με τους προσαγωγούς μου. Όμως δείχνω ότι έχω ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζα και έχω δείξει στα τελευταία παιχνίδια ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook