Με “συνταγή” Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του αναμένεται να πάρει στην αποστολή ο Νίκος Αναστόπουλος κρατώντας τους “ζεστούς” για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώνεται με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο “Γεντί Κουλέ” το απόγευμα του Σαββάτου και στην οποία αναμένεται να μπουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην διάθεση του, δηλαδή 21 παίκτες!

Όσον αφορά τα πλάνα του “Αναστό” για τον αγώνα με την ΑΕΚ, οι τελευταίες ενδείξεις δείχνουν ότι δεν θα αλλάξει κάτι στην 11αδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και μάλιστα δεν αποκλείεται να μην προχωρήσει σε καμία αλλαγή!

Και αν γίνει μια, αυτή θα είναι ο Σουμπίνιο στην θέση του Μποντόρ. Πάντως, με βάση και το τι φάνηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Αναστόπουλος εμπιστεύεται τους “11” της Τούμπας ενώ προτίθεται να δώσει περισσότερες αρμοδιότητες στον Ματίας Βερόν.

Αν ο “Αναστό” αποφασίσει να προχωρήσει σε μια αλλαγή, τότε ο Σουμπίνιο θα πάρει την θέση του Μπόλντισαρ Μποντόρ και ο Βερόν θα παίξει στο πλάι του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook