Σχέδιο της ΕΠΟ με διπλό Tελικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε μετά την εξαγγελία των αποφάσεων της FIFA από τον Μπιορν Βασάλο και συζητήθηκαν αρκετά θέματα. Ένα απ’ αυτά είναι το Κύπελλο Ελλάδας και το πώς θα διοργανώνεται από τη νέα σεζόν, αλλά απόφαση δεν πάρθηκε. Η τελική εισήγηση θα γίνει στις 28 Μαΐου, όταν και θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Πάντως, δυο σχέδια υπάρχουν στο τραπέζι, το ένα του Σταύρου Ψαρόπουλου εκ μέρους της Ομοσπονδίας και το άλλο του προέδρου της Super League, Μηνά Λυσάνδρου.

Τι προτείνουν; Ο μεν κ. Ψαρόπουλος, ο οποίος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, πρότεινε διοργάνωση με 137 ματς και διπλό τελικό. Θυμίζουμε πως τελευταία φορά που ίσχυσε διπλός τελικός στην Ελλάδα, ήταν τη σεζόν 1991-92 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, με το τρόπαιο να καταλήγει στους Πειραιώτες του Όλεγκ Μπλαχίν. Θα υπάρχει και φάση ομίλων (οκτώ γκρουπ των τεσσάρων) στο δικό του σχέδιο.

Όσο για τον Μηνά Λυσάνδρου, το δικό του σχέδιο περιλαμβάνεται 117 ματς και μονό τελικό. Μάλιστα, παρουσίασε σε power point το πλάνο του, ήταν αρκετά εμπεριστατωμένο και βασισμένο στο μοντέλο των χωρών που βρίσκονται πάνω από την Ελλάδα στην κατάταξη. Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι ίδιες, όμως θα έχει περισσότερα διπλά παιχνίδια και καταργείται η φάση των ομίλων.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook