Νάστος: «Δεν είμαι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά τιμώ την ομάδα όσο μπορώ»

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Απίστευτες δηλώσεις από τον αρχηγό του ΟΦΗ Ανέστη Νάστο, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA τονίζοντας πως ίσως να μην είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά τιμάει την φανέλα που φοράει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

”Δουλέψαμε σκληρά, τρελό παιχνίδι, απίστευτα συναισθήματα, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, την διοίκηση , τον κόσμο, υπήρχει μεγάλη ηρεμία και αυτό μας κράτησε ενωμένους για να παραμείνουμε στην κατηγορία.”

Για την αρχηγία:

”Είναι η τρίτη μεγάλη χαρά που παίρνω, γράψαμε ιστορία, το περιβραχιόνιο είναι η καθημερινότητα, τα αποδυτήρια, είναι τιμή μου και ανταποκριθήκαμε πολύ σωστά.Μπορεί να μην είμαι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά τιμώ την ομάδα όσο μπορώ καλύτερα. Οι άνθρωποι που ήρθαν πίστεψαν σε μας, όλη η διοίκηση μας στήριξε, μας έκανε δυνατούς και πηγαίναμε στα παιχνίδια σοβαροί και πειθαρχημένοι. Η ομάδα θέλει θετική ενέργεια και στήριξη από όλο τον κόσμο.

Για τη Ραφαέλα:

”Σταθήκαμε στους συνανθρώπους μου, το κάναμε και πέρσι, βοηθάμε τους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Η Ραφαέλα είναι μοναδικός άνθρωπος και την αγαπώ πολύ!”

Για τον Πλατανιά:

”Αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου, ο θεός ήθελε να παραμείνουμε εμείς, αν έγινε κάτι που δεν έπρεπε και δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις ζητώ συγνώμη,”