Πουρσανίδης: “Ο Θεός μας δικαίωσε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανακουφισμένος και βγάζοντας ένα μεγάλο βάρος από πάνω του εμφανίστηκε ο Ηλίας Πουρσανίδης μιλώντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το αν έχει ξαναπανηγυρίσει ποτέ του έτσι: «Ναι το έχω ξανακάνει, απλά είναι πίεση πολλών μηνών. Τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Ο Θεός δοκίμασε την πίστη μας απόψε, αν νιώθουμε πως μπορούμε να ανατρέψουμε τα πράγματα. Αυτό είναι το πιο θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε. Ξέραμε τις αδυναμίες και τα προβλήματα όταν αναλάβαμε, όμως δεν χάσαμε ποτέ τον δρόμο μας. Ο Θεός μας δικαίωσε, σκέφτηκε να μας δοκιμάσει για ακόμα μια φορά».

Για την προσπάθεια της διοίκησης και τον κίνδυνο του υποβιβασμού: «Δοκιμάστηκε η πίστη στο πρότζεκτ, στο σήμα, στους παίκτες, στον συνάδελφό μας. Δεν ήμασταν καλοί, η πίεση ήταν μεγάλη, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Δεν μας χρωστάει κανείς, αλλά όταν δεν χάνεις την πίστη σου, στο τέλος δικαιώνεσαι».

Για την εξέλιξη του αγώνα και της χρονιάς«Δεν έχουμε κάτι το ιδιαίτερο, απλά μιλάμε για ποδόσφαιρο, ακαδημίες, παίκτες, ευ αγωνίζεσθαι. Για τίποτα άλλο. Χάθηκε μια ευκαιρία να γίνουν δυο παιχνίδια με κόσμο από τις δυο ομάδες, για δυο γιορτές. Το είπα και στη διοίκηση του Πλατανιά. Ελπίζω στο μέλλον να μπορέσουμε».

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Χρειαζόμαστε μια μέρα να ηρεμήσουμε, όμως τα πλάνα έχουν ξεκινήσει. Σήμερα σφραγίστηκε μια έντονη συναισθηματική στιγμή που μας κάνει πιο δυνατούς. Με αυτή την πίστη θα τρέξουμε τον σχεδιασμό, που πλέον θα πάει πιο γρήγορα. Ευχαριστώ και τον κόσμο μας, που δεν έχασε την εμπιστοσύνη. Όταν υπάρχει ειλικρινής σχέση, τότε στο τέλος καταλαβαινόμαστε. Οι οπαδοί στήριξαν τα παιδιά κι αυτό δείχνει πως κάτι αλλάζει. Εγώ εδώ έπαιξα πριν 25 χρόνια, σε αυτό το διάστημα δεν υπήρχαν επιτυχίες, υπήρχε κόσμος που δεν πρόλαβε να ζήσει χαρές με αυτή την ομάδα. Αυτό φαίνεται να αλλάζει και πρώτα απ’ όλα στη στάση του κόσμου».