Pic | Κατάθεση ψυχής από τον Μπούση: “Σας ευχαριστώ όλους που είστε μέρος του πρότζεκτ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγη ώρα μετά το τέλος μιας κουραστικής και γεμάτης αγωνίας χρονιάς, ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ με ένα μήνυμα του μέσω του Instagram έβγαλε από πάνω του όλη την πίεση ευχαριστώντας τον κόσμο και την οικογένεια του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μιχάλης Μπούσης: “Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη τους προς την ομάδα μας. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ που πάλεψαν μέχρι το τέλος για το όνειρο που προσπαθούμε να πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω την σύζυγο μου και τα παιδιά μου που είναι πάντα δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους αδερφούς μου και την αδερφή μου για την αγάπη και την υποστήριξη τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια Παλυβού, τον θείο μου Πέτρο, την σύζυγο μου και τα παιδιά του που επίσης μοιράστηκαν μαζί μου τα όνειρα μου για την ομάδα μου και που είναι μέρος αυτού του πανέμορφου πρότζεκτ. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη τους και την υποστήριξη τους. Πάμε ΟΦΗ”.

Και η ανάρτηση του

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I would like to thank all of our fans for there love and support of our team. I’m very proud of our players and staff for fighting until the end for a remarkable dream that we are all striving to achieve. I would like to thank my wife and children for always being by my side throughout everything. I would like to thank my parents my brothers and sister for all there love and support. I would also like to thank the Palivos family my uncle Peter his wife and children for also sharing my dreams in the team and believe and being part of this beautiful project. I again thank everyone for there love and support. Go OFI ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️😘😘😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Bousis (@mbousis) στις

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook