Σαμαράς: “Σας ευχαριστώ πολύ όλους γι’ αυτό το εφτάμηνο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση σήμερα στο ΒΑΚ αφού ο Γιάννης Σαμαράς μίλησε σε όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο τέλος τον αποθέωσαν. 

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σαμαράς αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε αυτό το… ταξίδι της ομάδας, ενώ τόνισε πως ποτέ δεν χάθηκε η πίστη γι αυτό ήρθε και το αποτέλεσμα.

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές λέγοντας πως ακόμα και αυτοί που θα φύγουν θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πριν εφτά – οκτώμήνες που ξεκινήσαμε μαζί είχαμε έναν στόχο. Τον πετύχαμε. Μέσα σε αυτό το διάστημα περάσαμε πολλά. Εύκολα και δύσκολα. Τα περισσότερα δύσκολα, αλλά μείναμε ενωμένοι. Δε χάσαμε ποτέ όμως την πίστη μας και τον προορισμό μας. Στο τέλος δικαιωθήκαμε. Το σημαντικό απ’ αυτή την προσπάθεια είναι να κρατήσουμε τα θετικά και μέσα απ’ αυτά να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Σ’ αυτούς τους εφτά μήνες, κάθε πρωί σηκωνόμουν και προσπαθούσα να μη σκέφτομαι αρνητικά. Ήθελα να έχω θετική σκέψη. Το σημαντικό είναι να έχουμε σταθερά συναισθήματα και να μην παρασυρόμαστε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους γι’ αυτό το εφτάμηνο. Ακόμα και τα παιδιά που θα φύγουν, να ξέρετε ότι θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Καλό καλοκαίρι σε όλους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook