Pics | 10 ΚΛΙΚ της ζωής μας από το video – μνημείο των αγώνων μπαράζ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες. Ο αγώνας με τον Πλατανιά σε συνδυασμό με το καταπληκτικό video που δημιούργησε η ΠΑΕ είναι στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες και το Gentikoule “έκοψε” τις 10 που ξεχώρισε από 15 λεπτά συγκινήσεων.

1. Τα κλάματα του Ανέστη Νάστου. Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα του Κομίνη, ο αρχηγός του ΟΦΗ ξεσπάει σε κλάματα σαν μικρό παιδί.

2. Το σπάσιμο του εμπάργκο από τον κόσμο του ΟΦΗ. Κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες, ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν παρών στα Περιβόλια δείχνοντας τι σημαίνει αγάπη για την ομάδα, για το σήμα και την φανέλα.

3. Οι φωνές κατάθεση – ψυχής του Αλεσάντρο Ίσις στα αποδυτήρια των Περιβολίων πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο Χιλιανός που και ως παίκτης ήταν “δυναμίτης” μέσα στο γήπεδο προσπαθούσε να “ντοπάρει” τους παίκτες του με κάθε τρόπο.

4. Η δύναμη της ομάδας. Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος παρότι γνωρίζει πως μπορεί να μην παίξει, έχει πάρει αγκαλιά τον Μπράουν – παίκτη με τον οποίο παίζει στην ίδια θέση – και του δίνει οδηγίες φροντίζοντας παράλληλα να του ανεβάσει την ψυχολογία.

5. Τα λίγα λόγια, όλο νόημα, του Μανώλη Παπαστεριανού. “Τι να λέμε, να μπούμε μέσα να κερδίσουμε”. Λίγα λόγια από τον “Πάπα” που δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο.

6. Κόσμο να τον θαυμάζεις. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο γιατί είναι από τις περιπτώσεις που η εικόνα μιλάει από μόνη της. Περισσότεροι από 7.000 φίλαθλοι κατέκλυσαν το “Γεντί Κουλέ” δίνοντας ένα μοναδικό σόου.

7. Οι πανηγυρισμοί του Βουό. Ο Ιβοριανός έζησε τον ΟΦΗ στα χειρότερα του αλλά και στα καλύτερα του. Το γνώριζε και ο ίδιος ότι δεν θα μείνει και όμως ο πανηγυρισμός του μετά το γκολ του Ναμπί τα λέει όλα.

8. Οι σφιγμένες γροθιές του Χάιμε Βέρα. Ήρθε γνωρίζοντας ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όπως και γνώριζε πολύ καλύτερα από τον καθένα την πίεση ενός ανεπιτυχούς αποτελέσματος. Λίγα πανηγύρια, σφιγμένες γροθιές που έβγαλαν όλη την ένταση της χρονιάς.

9. Ο βουρκωμένος Γιάννης Σαμαράς. Γνώριζε και ο ίδιος την κρισιμότητα του παιχνιδιού και δεν μπορούσε να μην ξεσπάσει με τον τρόπο που το έκανε.

10. Τα κλάματα του Κώστα Γιαννούλη. Είναι στα 32 του, την καριέρα που έχει κάνει, δεν την λες και μικρή – εμπειρίες μεγάλες έχει και όμως το ματς αυτό ήταν που τον έκανε να ξεσπάσει στην αγκαλιά του Ηλία Πουρσανίδη και του Άντζελο Παλυβού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook