Αποκλειστικό: Ο ΟΦΗ “βλέπει” τον Ματίας Καβαλιέρι από την Κουρίκο Ουνίδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, στον ΟΦΗ εξετάζουν την περίπτωση του 21χρονου εξτρέμ της Κουρίκο Ουνίδο Ματίας Καβαλιέρι που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Gentikoule, Χάιμε Βέρα και Αλεσάντρο Ίσις παραμένουν στο Ηράκλειο και μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά σχεδιάζουν τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου. Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, με τις ανανεώσεις και τις αποδεσμεύσεις που έχουν ήδη γίνει, και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule στον ΟΦΗ εξετάζουν την περίπτωση του 21χρονου (8/4/1998) εξτρέμ της Κουρίκο Ουνίδο Ματίας Καβαλιέρι. Ο νεαρός Αργεντινός που ήταν συμπαίκτης με τον Φερέιρα στην Χιλή προέρχεται από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα παίζοντας στα άκρα της επίθεσης πετυχαίνοντας σε 18 παιχνίδια δύο γκολ ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΦΗ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 21χρονο Αργεντινό (με χιλιανό διαβατήριο) και τον περασμένο Γενάρη, με τις απαραίτητες συστάσεις των Βέρα – Ίσις, ωστόσο τότε για αγωνιστικούς λόγους – καθώς ήταν βασικό στέλεχος της Κουρίκο Ουνίδο με αποτέλεσμα να έρθει μόνο ο Φερέιρα. Ο Ματίας Καβαλιέρι βρίσκεται στην λίστα του Χάιμε Βέρα και δεν αποκλείεται, μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής του, να κατατεθεί επίσημη πρόταση στην Κουρίκο Ουνίδο αφού ο 21χρονος εξτρέμ αρέσει παρα πολύ στον τεχνικό του ΟΦΗ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός αρέσει πολύ στους Βέρα, Ίσις και βρίσκεται στο μπλοκάκι των ανθρώπων του ΟΦΗ που δεν αποκλείεται να γίνει και κίνηση για την απόκτηση του. Ο Καβαλιέρι είναι ένας παίκτης που διαθέτει μεγάλη ταχύτητα αλλά και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση έχοντας την δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.