Ο ΟΦΗ της σεζόν 2019-20 θα είναι νέος και θα αρέσει

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που θα “ξεχειλίζει” από ταλέντο και προοπτική για το μέλλον και θα χαίρεσαι να τον βλέπεις.

– Smart Notifications: Live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων!

Την περασμένη σεζόν η πικρή αλήθεια είναι οτι σε πολλά (για να μην πούμε στα περισσότερα) ματς του ΟΦΗ, “πόνεσαν” τα μάτια μας από αυτά που έδειχνε ο ΟΦΗ στο χορτάρι.

Από τον Γενάρη και μετά με την προσθήκη και των Φερεϊρα, Βαζ και Γιακουμάκη, και με τον Βέρα στον πάγκο, η Κρητική ομάδα έπαιξε πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, ενώ το συνδύασε και με αποτελέσματα.

Τώρα είναι το καθοριστικό διάστημα, όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας και θα μπουν οι βάσεις για την νέα σεζόν.

Στόχος είναι ο ΟΦΗ της σεζόν 2019-20 να είναι νέος και να αρέσει, μία ομάδα που θα “ξεχειλίζει” από ταλέντο και προοπτική για το μέλλον και θα χαίρεσαι να την βλέπεις.

Η εβδομάδα που μπήκε αναμένεται να είναι γεμάτη από εξελίξεις, καθώς υπάρχουν ακόμη “εσωτερικές” υποθέσεις, οι οποίες παραμένουν ανοικτές.

Θα ξεκαθαρίσει τι “μέλλει γενέσθαι” με τις περιπτώσεις των Στρέζου, Δερμιτζάκη, Ποτουρίδη και Νέιρα, που το συμβόλαιο τους λήγει, αλλά και με τους δανεικούς Μεγιάδο – Γιακουμάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook