Η επανεκλογή Λαμπρινού ανοίγει τον δρόμο για το έργο ζωής του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επί Δημαρχίας Λαμπρινού ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την παραχώρηση των εκτάσεων στον Σκαφιδαρά και πλέον ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για ένα έργο ζωής για τον σύλλογο.

Τον περασμένο Δεκέμβρη ήταν μια ιστορική στιγμή για τον ΟΦΗ: Το, τότε, Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα την έγκριση μελέτης για την παραχώρηση των εκτάσεων στην περιοχή του Σκαφιδαρά προκειμένου να γίνει πραγματικότητα ένα έργο ζωής για τον ΟΦΗ και τους χιλιάδες οπαδούς του. Πρακτικά λοιπόν τι σημαίνει η επανεκλογή του Βασίλη Λαμπρινού στον Δήμο Ηρακλείου; Πως οι ήδη εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον Δήμαρχο Ηρακλείου, τον Μιχάλη Μπούση και την διοίκηση του ΟΦΗ, αποτελούν ένα πρώτο δείγμα γραφής για την συνέχεια.

Ο Βασίλης Λαμπρινός, ως Δήμαρχος Ηρακλείου, ήταν εκείνος που κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά η παραχώρηση των εκτάσεων στον ΟΦΗ και πλέον – από την στιγμή που το νέο Δημοτικό Συμβούλιο πιάνει δουλειά την 1η Σεπτέμβρη – έπονται σημαντικές εξελίξεις για την ολοκλήρωση του ονείρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook