Οι δύο επιλογές για την επίλυση του προβλήματος του διπλώματος του Βέρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε δύο λύσεις έχουν στραφεί στον ΟΦΗ προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα που υπάρχει με το δίπλωμα του Χιλιανού τεχνικού.

Το θέμα του διπλώματος του Χάιμε Βέρα υφίσταται και τουλάχιστον ΟΦΗ στον εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα επιλυθεί και δεν θα δημιουργηθεί θέμα με την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια. Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμα από την ΟΥΕΦΑ και αυτό πρόκειται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

-Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα

Προς το παρόν υπάρχουν δύο επιλογές. Η μια είναι εκείνη που αποκάλυψε και ο ίδιος ο Χάιμε Βέρα: Να μεταβεί δηλαδή στην Ελβετία προκειμένου ο Χάιμε Βέρα να περάσει από συνέντευξη με στελέχη της ΟΥΕΦΑ και κατ’ αυτόν τον τρόπο να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Η άλλη επιλογή, που φαντάζει η πιο πιθανή, είναι να μεταβούν οι Βέρα, Ίσις στην Ρόδο όπου στα μέσα Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η σχολή προπονητών για το ΟΥΕΦΑ PRO και εκεί να μεταβούν στελέχη της Ομοσπονδίας προκειμένου να έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση και να κλείσει η υπόθεση.

Όπως και να έχει, είναι ένα θέμα που δεν έχει οριστική κατάληξη ακόμα και αυτό πρόκειται να συμβεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook