Ο Πέρσον βάζει φωτιές από την Σουηδία: “Το καλύτερο για εμένα θα ήταν να φύγει ο Βέρα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, εντός του ΟΦΗ, από τον Σουηδό επίθετικό που βάλει κατά του Χάιμε Βέρα και του Αλεσάντρο Ίσις.

Ο Έρικ Πέρσον ήρθε τον περασμένο Γενάρη στον ΟΦΗ ως ένα στοίχημα για το μέλλον μόνο που δεν απέδωσε ποτέ. Κάτι η έλλειψη προσαρμογής καθώς για πρώτη φορά έφυγε από την πατρίδα του, κάτι η έλευση του Γιακουμάκη – είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί ελάχιστα με την φανέλα του ΟΦΗ.

Και μετά το τέλος του πρωταθλήματος πλέον μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του βάλει κάτι του τεχνικού διδύμου του ΟΦΗ λέγοντας πως “το καλύτερο για εκείνον θα είναι να φύγουν από τον ΟΦΗ”.

Αρχικά ο Πέρσον λέει “μίλησα με κάποιον που είναι το δεξί χέρι του προέδρου. Τον ρώτησα “ειλικρινά τι πιστεύεις για εμένα;” και τότε μου είπε “μας αρέσεις πολύ”. Τότε σκέφτηκα πως “για αυτό βρίσκομαι εκτός ομάδας για δώδεκα παιχνίδια”. Βέβαια είχα έναν μικρό τραυματισμό αλλά μετά γύρισα και όταν συνέβη αυτό είχαμε νέους προπονητές. Τότε ένιωσα πως ξεκινούσα από το μηδέν και προσπάθησα να αξιοποίησω όσο περισσότερο μπορούσα την φυσική μου κατάσταση. Αλλά τώρα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνουν οι προπονητές” και στην συνέχεια ρίχνει την “βόμβα”: “Δεν έχουν βίζα, είναι από την Χιλή και είναι κάπως ευαίσθητο το θέμα. Όμως νιώθω πως δεν έχω μαζί τους τον ίδιο διάλογο με τους προπονητές και για εμένα το καλύτερο θα ήταν να έρθουν στην ομάδα νέοι τεχνικοί” και είναι δεδομένο πως δεν θα ηχήσουν καλά στον ΟΦΗ τα λόγια του Σουηδού επιθετικού που συνεχίζει αναφερόμενος στον Γιακουμάκη: “Την ίδια περίοδο που ήρθα στην ομάδα, εκείνη πήρε έναν επιθετικό από την ΑΕΚ ως δανεικό. Σίγουρα είχαν συμφωνία να παίζει σε κάθε παιχνίδι και σίγουρα ήθελαν να ποντάρουν περισσότερα σε εκείνον στο πρωτάθλημα ενώ η ομάδα ήταν χαμηλά. Απλά είχα μια πολύ καλ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook