Σπουδαία διάκριση για τον ΟΦΗ και τον Λεωνίδα Παπαβασιλάκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής των “Sports Marketing Awards 2019” αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο τόσο του ίδιου όσο και του ΟΦΗ για την πανελλήνια αναγνώριση των στελεχών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συμμετέχει δυναμικά στα “Sports Marketing Awards 2019”.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας μας, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής των φετινών βραβείων, μεταξύ κορυφαίων ονομάτων από το χώρο του αθλητισμού, όπως ο Άγγελος Χαριστέας, ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Νίκος Λεπενιώτης (Εμπορικός Δ/ντής ΚΑΕ Ολυμπιακός), ο Μιχάλης Λάιος (Εμπορικός Δ/ντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός), ο Ιωάννης Ντζούφρας (Καθηγητής στατιστικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Διάσημοι αθλητές, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαία brands και αθλητικούς συλλόγους Sports Marketing specialists, αλλά και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι συνθέτουν την κριτική επιτροπή των Sports Marketing Awards 2019, σε μια χρονιά στην οποία ο ΟΦΗ θα έχει τη δική του ξεχωριστή παρουσία.

Δεν αποκλείεται μάλιστα και μια υποψηφιότητα – έκπληξη της ομάδας μας!

Τα Sports Marketing Awards επιστρέφουν για 3η χρονιά προκειμένου να αναδείξουν και να διαδώσουν τις καλύτερες πρακτικές στο Marketing και την Επικοινωνία του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος.

#SportsMarketingAwards #oficrete #oficretefc #ofifc #papavasilakis #superleague #superleaguegreece #football #greece #crete #marketing #sportsmarketing

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook