Κιάσσος: “Μην ονειρευτούμε πρωταθλήματα και Ευρώπη, όλα βήμα – βήμα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και νυν τεχνικός της ΑΕΜ αναφέρθηκε για τον Ευγένιο Γκέραρντ, ενώ μίλησε για τη νέα μέρα της ομάδας αλλά και τους αγώνες μπαράζ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τον Ευγένιο Γκέραρντ: “Όλοι έχουμε πάρει πράγματα από  αυτό τον άνθρωπο, ήταν πολύ  πρωτοποριακός στην εποχή του, ήταν ψυχολόγος και για εμάς ήταν ο πατέρας μας. Έχω κρατήσει πράγματα. Δεν θα μπω σε σύγκριση, απέχω μίλια μακριά από τον ίδιο. Αν βέβαια φτάσω εγώ ή ο κάθε προπονητής σε αυτά που έχει κάνει θα είναι όνειρο και όχι απλά ευλογία”.

-Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα

*Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Για τον ΟΦΗ: “Νομίζω ότι όπως ξεκίνησε η χρονιά από την αρχή, όλοι λέγανε δύσκολο να μείνει. Οι αλλαγές φέρνουν αλλαγές. Οι προπονητές είναι αναλώσιμοι σε ένα σύλλογο, δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Πάντα μιλάμε εκ του αποτελέσματος. Η ομάδα σώθηκε και είμαι σίγουρος από εδώ και στο εξής μόνο καλά πράγματα θα γίνουν, παίρνω ωραία μηνύματα, όμως όλα πρέπει να γίνονται βήμα βήμα. Μην ονειρευτούμε όλοι πρωταθλήματα, Ευρώπη. Σιγά σιγά βήμα βήμα. Είναι τέτοιο το σκεπτικό του Γιάννη που θέλει σιγά σιγά με σωστά βήματα να φτάσεις εκεί που πρέπει να φτάσει η ομάδα και είμαι σίγουρος για την επιτυχία τους”.

Για τους αγών ες μπαράζ: “Η αλήθεια είναι ότι είδαμε ένα ωραίο αγωνιστικό πρόσωπο που πολύ δεν το περίμεναν από τον Πλατανιά. Αυτό το χαμόγελο στους παίκτες του Πλατανιά η δίψα και το πάθος δείχνουν και την υγεία που υπάρχει στην ομάδα και με το δέσιμο με τον προπονητή. Εκεί που πήγε το πράγμα θα πούμε πως ήταν και άδικο για τον Πλατανιά. Ωστόσο  ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα τον έχει ανάγκη η Super League. Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε καλός όχι όμως όσο θα έπρεπε. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να τα λέμε. Δεν θυμάμαι ποτέ τον ΟΦΗ να κάνει λίγες φάσεις σε τέτοιο κρίσιμο ματς. Αυτά τα παιχνίδια είναι τεράστιο πανεπιστήμιο για την συνέχεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook