Mια γροθιά οι παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το gentikoule.gr αποκαλύπτει τις συζητήσεις μεταξύ των παικτών του ΟΦΗ και πως αποφάσισαν να μοιραστούν τα χρήματα μεταξύ τους.

Σε χθεσινό ρεπορτάζ μας αναφέραμε ότι η διοίκηση του ΟΦΗ μοίρασε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις εισπράξεις του φιλικού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ κάνοντας τους γνωστό παράλληλα ότι αυτά τα χρήματα δεν θα πιστωθούν ούτε στους μισθούς, ούτε στις δόσεις συμβολαίων σε μια ένδειξη καλής θέλησης.

Το παραπάνω, ισχύει… εν μέρει αφού η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και το gentikoule.gr φέρνει αποκαλύπτει την απόφαση των ποδοσφαιριστών για το πως θα μοιραστούν αυτά τα χρήματα.

Αρχικά, η διοίκηση αποφάσισε να μοιραστούν τα χρήματα ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών προκειμένου να μην “ριχτούν” οι ποδοσφαιριστές που έχουν “τραβήξει το κουπί” καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Όταν οι παίκτες του ΟΦΗ πληροφορήθηκαν αυτήν την απόφαση, εξέφρασαν την αντίθεση τους αποφασίζοντας να μοιραστούν τα χρήματα ΙΣΟΠΟΣΑ από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή και ΟΧΙ ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που είχε ο καθένας τους.

Μια κίνηση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών που αποδεικνύει ξανά και ξανά πόσο μάγκες είναι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δείχνοντας και τον χαρακτήρα που τους διακρίνει.

Μια πράξη που αποδεικνύει ξανά τον ακέραιο χαρακτήρα όλων των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που έχουν δείξει ότι την φετινή σαιζόν ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΝ απόλυτα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα και που οι ίδιοι θέλουν να επαναφέρουν στην Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook