Η επιστροφή Σαμαρά δίνει το έναυσμα για τις μεταγραφές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Σαμαράς αναμένεται στο Ηράκλειο στα τέλη της εβδομάδας και με την άφιξη του στην Κρήτη έπονται εξελίξεις σε όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στις Ηνωμένες Πολιτείες για προσωπικούς του λόγους και θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, πιθανότατα την Πέμπτη 13 Ιουνίου. Παρότι ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται στο εξωτερικό για αρκετό χρόνο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σε καθημερινές επαφές τόσο με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, όσο και με εκπροσώπους παικτών που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ. Η άφιξη του στην Κρήτη θα σηματοδοτήσει ντόμινο εξελίξεων καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις του ΟΦΗ σε σημείο που να μπορούμε να πούμε πως απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Ο Σαμαράς, καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε ανοικτή γραμμή με τα στελέχη του ΟΦΗ προκειμένου να μην μείνει τίποτα πίσω καθώς σε λιγότερες από 20 ημέρες οι ποδοσφαιριστές θα μπουν στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook