Super deal για τον ΟΦΗ: “Κοψοχρονιά” κράτησε τον Μεγιάδο – πλήρωσε ήδη την Τσακαρίτα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ένα ποσό γύρω στις 50.000 ευρώ ο ΟΦΗ κράτησε να κρατήσει τον Αργεντινό “πυλώνα” της μεσαίας γραμμής του για ακόμα μια χρονιά.

Η παραμονή του Μιγκέλ Μεγιάδο στον ΟΦΗ δεν αποτελεί είδηση, πλέον, αφού όπως είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα είναι οριστικό. Ωστόσο σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν, επιβεβαιώνονται και οι Αργεντινοί που πρώτοι είχαν αποκαλύψει το ποσό που έδωσε ο ΟΦΗ για να τον πάρει από την Τσακαρίτα. Το Gentikoule είχε αποκαλύψει από την προηγούμενη εβδομάδα την οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και έπειτα το… “αλατοπίπερο” είναι το οικονομικό.

Το ποσό αυτό ανέρχεται στις 50.000 ευρώ περίπου και ήδη έχει κατατεθεί από την ΠΑΕ σε τράπεζα της Αργεντινής. Μόλις φανούν τα χρήματα στον λογαριασμό της Τσακαρίτα τότε στον ΟΦΗ θα προχωρήσουν και στην ανακοίνωση της απόκτησης του. Και αναμφίβολα πρόκειται για ένα καλό deal αν αναλογιστούμε πως ο Μεγιάδο συνεχίζει δανεικός για ακόμα μια χρονιά ενώ μέχρι και πριν την συμφωνία η Τσακαρίτα σκεφτόταν μόνο το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη με την ρήτρα να υπενθυμίζουμε πως ήταν 500.000 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook