Τζώρτζογλου: “Δώρο Θεού για τον ΟΦΗ ο Μπούσης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νίκος Τζώρτζογλου για τον ΟΦΗ και τη νέα εποχή του club με συνέντευξη του στον Athletic Radio 104,2.

Aναφερόμενος στον ΟΦΗ και την φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε με τα παιχνίδια κόντρα στον Πλατανιά τόνισε πως “ήταν πράγματι μια δύσκολη χρονιά για την μεγάλη ομάδα της Κρήτης, τον ΟΦΗ. Στα δύσκολα όμως φαίνεται η μεγάλη ομάδα και παρά τις αντιξοότητες και τις αναδιαρθρώσεις, με όλα τα προβλήματα που υπήρξαν στο ξεκίνημα της χρονιάς, ο ΟΦΗ κατάφερε να παραμείνει εκεί που προστάζει η ιστορία του. Παρότι η χρονιά ξεκίνησε με άλλη διοίκηση χωρίς η παρούσα να έχει κάνει τον προγραμματισμό του προηγούμενου καλοκαιριού, η τωρινή είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά τα παιδιά που βρίσκονται στην διοίκηση, που αγαπούν πραγματικά τον ΟΦΗ, του έδωσαν την δυνατότητα να ξεπεράσει τα προβλήματα και να κερδίσει την παραμονή έστω και στο τελευταίο λεπτό. Μην ξεχνάμε τι πέρασε, όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς με τον ΟΦΗ να είναι πίσω βαθμολογικά, εγώ το πίστευα πως θα κατάφερνε να κερδίσει την παραμονή του”.

Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Μιχάλη Μπούση, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ υπογράμμισε ότι “ο Μπούσης είναι δώρο Θεού και είναι δώρο Θεού γιατί όλοι εμείς που παρακολουθούμε για χρόνια τον ΟΦΗ γνωρίζαμε πως αν δεν ερχόταν την στιγμή που ήρθε τότε τα πράγματα θα ήταν τραγικά. Αυτός ο άνθρωπος που έχει τόσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ήρθε να επενδύσει στον ΟΦΗ, γνωρίζαμε πολύ καλά τι συνέβαινε πριν έρθει και πόσο μεγάλα ήταν τα οικονομικά προβλήματα. Η επόμενη ημέρα για τον ΟΦΗ είναι λαμπρή, σε συνδυασμό με την παρουσία των παιδιών της ομάδας που φόρεσαν την φανέλα του και παράλληλα υπάρχει μεγάλη οικονομική συνέπεια σε μια δύσκολη, οικονομικά, περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook