Pics | Εδώ θα “χτιστεί” ο νέος ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ένα ξενοδοχείο βρίσκεται μια ώρα από το Άμστερνταμ και το άλλο, λίγα μόλις μέτρα από τις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού.

Νωρίτερα, μέσα στην ημέρα έγινε γνωστά τα μέρη που ο ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Για πρώτη φορά ο ΟΦΗ θα κάνει την προετοιμασία του σε δύο διαφορετικά μέρη δείχνοντας τα υψηλά στάνταρ που έχουν μπει πλέον στην ομάδα εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η αρχή θα γίνει στο Άπελντορν όπου ο ΟΦΗ θα παραμείνει από τις 11 Ιουλίου μέχρι και τις 19 του μήνα. Πρόκειται για μια περιοχή που επιλέγουν οι περισσότερες ελληνικές ομάδες όταν βρίσκονται στην Ολλανδία που βεβαίως είναι ιδανική για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το Άπελντορν βρίσκεται κοντά τόσο στο Άμστερνταμ, όσο και στο Άρνεμ και το ξενοδοχείο που θα παραμείνει “Bildeberg De Keizerskroon” είναι από τα πολυτελέστερα της περιοχής.

Τα γήπεδα στα οποία θα προπονείται ο ΟΦΗ βρίσκονται σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στο διάστημα που θα βρίσκεται στο Άπελντορν.

Στην συνέχεια, στις 19 Ιουλίου θα αναχωρήσει από εκεί και θα ταξιδέψει οδικώς για την περιοχή Burgh – Haamstede που βρίσκεται στο άκρο της Ολλανδίας και λίγα, μόλις μέτρα, από τις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού.

Πρόκειται για μια περιοχή που είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή, γύρω – γύρω είναι καταπράσινη και εκεί θα καταλύσει μέχρι και την τελευταία ημέρα που θα βρεθεί στην Ολλανδία – δηλαδή στις 31 Ιουλίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook