To post του Νέιρα και η διαφορά με ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νωρίτερα ο Χουάν Νέιρα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας ένα “ρολόι” και το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα.

Αρκετοί προσπάθησαν να “ερμηνεύσουν” την ανάρτηση του Αργεντινού μέσου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ωστόσο η ουσία είναι μια και προκύπτει από το ρεπορτάζ: Το “ρολόι” δείχνει ότι ο Νέιρα περιμένει τον ΟΦΗ και τη νέα πρόταση για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ήδη, όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αργεντινό μέσο υπάρχει μια οικονομική διαφορά που μένει να δούμε αν θα γεφυρωθεί ή όχι. Όπως είχε γράψει το Gentikoule, ο Χουάν Νέιρα είχε την φετινή σεζόν το υψηλότερο συμβόλαιο στον ΟΦΗ που σύμφωνα με πληροφορίες έφτανε τις 120.000 ευρώ και ήδη του έχει γίνει πρόταση για ανανέωση αλλά με μείωση για τη νέα χρονιά – κάτι που, μέχρι τώρα, δεν έχει γίνει αποδεκτό από την πλευρά του Αργεντινού. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές ωστόσο αυτό δεν σημαίνει κάτι αφού συνεχίζονται οι συζητήσεις. Η υπόθεση παραμονής του Νέιρα πρόκειται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας όπου θα παρθούν οι τελειωτικές αποφάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook