“Οι άνθρωποι που είναι στον ΟΦΗ θα τον πάνε μπροστά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο παλαίμαχος άσσος του ΟΦΗ Γιάσμινκο Βέλιτς μίλησε στον Athletic Radio 104.2 για την αλλαγή σελίδας της ομάδας αλλά και για την αγάπη που έχει στον κόσμο αυτής.

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους που βρίσκονται τώρα στον ΟΦΗ τονίζοντας πως η ομάδα με δουλειά θα θυμηθεί τις παλιές καλές στιγμές.

– Smart Notifications: Live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πάντα παρακολουθώ τον ΟΦΗ! Αλλά θέλω να εκφράσω το παράπονο στον ΟΦΗ για την αντιμετώπιση μου στο παρελθόν, αφού υπήρχαν πολλές φορές κάποιες προσεγγίσεις και φαινόταν ότι ήμασταν κοντά σε συνεργασία, όμως για διαφορετικούς λόγους δεν προχώρησαν και αυτό δεν μου άρεσε”.

Βέβαια έχω απεριόριστη αγάπη από τον κόσμο του ΟΦΗ και γενικά της Κρήτης και εγώ ο ίδιος πάντα έδειχνα την αγάπη για την ομάδα και στο παρελθόν έχω δώσει πολλά στον ΟΦΗ. Με χαροποιεί ότι βρήκε τον δρόμο του. Είναι σημαντικό γεγονός ότι παρέμεινε στην Α’ Εθνική αφού δεν θα χαθεί καμία χρονιά για την επιστροφή του ΟΦΗ.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πονέσει την ομάδα και έχουν την ικανότητα να την πάνε μπροστά. Είναι αξιόλογοι άνθρωποι και με τη νέα ιδιοκτησία θα τα πάνε καλά και μπροστά του είναι ένα λαμπερό μέλλον και με οδηγό τις ένδοξες στιγμές της δεκαετίας του 80′ θα πάει μπροστά η ομάδα.

Υπάρχει όραμα και μέσα σε αυτό το όραμα θέλω να πιστεύω ότι είναι η Ευρώπη και το υψηλό επίπεδο. Πρέπει να κάνουν σωστή δουλειά να πάρουν σωστές αποφάσεις και όλα θα πάρουν το δρόμο τους αφού ο ΟΦΗ είναι σύλλογος με ταυτότητα. Στο χέρι τους είναι να εκμεταλλευτούν αυτό που πρέσβευε στο παρελθόν ο ΟΦΗ και να κάνουν ακόμα καλύτερο και λαμπερό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook