Ο ΟΦΗ δεν θα κάνει “σκόντο” στο μέγεθος του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule είχε γράψει πριν 20 ημέρες τα δεδομένα για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΟΦΗ και είναι δεδομένο πως “εκπτώσεις” φέτος δεν πρόκειται να γίνουν.

Πέρυσι ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Πήγε και έκλεισε από τους πρώτους το νέο τηλεοπτικό του συμβόλαιο προκειμένου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με την διαδικασία της αδειοδότησης. Ναι μεν ήταν ο πιο ριγμένος από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ όμως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Φέτος όμως που τα δεδομένα είναι διαφορετικά, ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να κάνει “σκόντο” στο μέγεθος και την αξία που τον χαρακτηρίζει ως ποδοσφαιρικό μέγεθος της Ελλάδας.

Τι γίνεται ωστόσο με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα; Εν όψει εκλογών γίνεται κατανοητό πως θέμα ΕΡΤ δεν παίζει. Πληροφορίες λένε από την Αθήνα πως μόνο η Nova είναι εκείνη που κάνει παιχνίδι στην τηλεοπτική αγορά καθώς η κρατική τηλεόραση ότι έδωσε, έδωσε.

Ήδη ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Nova οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, όπως έχω γράψει υπάρχει αλληλοεκτίμηση μεταξύ των δύο πλευρών ωστόσο στο Ηράκλειο δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία να “χαριστούν” σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το μέγεθος της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook