Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για Φερέιρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Κουρίκο Ουνίδο έχει προχωρήσει αρκετά και πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση της απόκτησης του Φερέιρα από την Κουρίκο Ουνίδο καθώς τα τελευταία 24ωρα είναι σε εξέλιξη η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

– Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα έγγραφα στέλνονται με την απαραίτητη μετάφραση προκειμένου στην συνέχεια να μπουν οι υπογραφές και στο τέλος να βγουν και οι απαραίτητες ανακοινώσεις. Ο ΟΦΗ ήδη προχώρησε στην επίλυση όλων των διαδικαστικών ζητημάτων προκειμένου να μην υπάρξει άλλη χρονοτριβή αν και ήδη η μεγαλύτερη δουλειά έχει γίνει.

Ως γνωστόν ο ΟΦΗ έχει  ξεκινήσει τις διαδικασίες για να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου καταβάλλοντας τα χρήματα που απαιτούνται και σε συνδυασμό με το ποσοστό μεταπώλησης που θα μπει για την παραχώρηση του Φερέιρα από την Κουρίκο θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Όπως φαίνεται μπαίνουμε στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του 21χρονου εξτρέμ – κάτι που αποτυπώνεται και από όλα όσα γράφει ο παίκτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook