Ο ΟΦΗ δίνει λεφτά εκεί που θέλει

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ήδη οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν κάνει την υπέρβαση με Σακόρ και Φερέιρα δείχνοντας πως μπορεί να τα δώσει τα χρήματα αλλά μόνο εκεί που θέλει…

Ο ΟΦΗ ναι μεν άλλαξε σελίδα και ξεκινάει η νέα εποχή που έχει όλα τα φόντα για επιτυχίες και διακρίσεις, ωστόσο κανείς δεν έχει πει ότι η ομάδα έγινε νεόπλουτη.

Το λέω αυτό αφού βλέπω σχόλια και ακούω ακροατές στις εκπομπές που λένε “έλα μωρέ για 30 χιλιάδες θα χάσουμε τον Νέιρα;” Από πότε οι 30χιλιάδες ευρώ είναι μικρό ποσό για την ομάδα;  Το ότι έχει έρθει ένας ιδιοκτήτης με οικονομική άνεση δεν σημαίνει πως θα “πετάει” τα χρήματα σε ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν αντίκρισμα στο μέλλον.

Ο ΟΦΗ έκανε την πρόταση του για τον Νέιρα και περιμένει… Εφόσον δεν δεχτεί ναι μεν θα είναι απώλεια, ωστόσο υπάρχουν αμέτρητοι τέτοιοι παίκτες στην Λατινική Αμερική.

Στον ΟΦΗ ευτυχώς έχουν κλείσει τα αυτιά τους και κοιτάζουν μόνο το καλό της ομάδας κάνοντας κινήσεις με παίκτες που έχουν φιλοδοξίες και ταλέντο και για τα επόμενα χρόνια δείχνοντας το όραμα και την φιλοσοφία των Σαμαράδων αλλά και όλης της διοίκησης.

Καλό θα είναι λοιπόν ο κόσμος να μην βλέπει τον ΟΦΗ ως νεόπλουτη ομάδα που θα μοιράζει τα χιλιάρικα σαν στραγάλια και να αφήσουν τους ιθύνοντες που γνωρίζουν πολύ καλά το ποδόσφαιρο να κάνουν την δουλειά τους…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook