Στο 50% έριξε ο ΟΦΗ την ρήτρα του Μεγιάδο – η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την παραμονή ενός βασικότατου γραναζιού για τη νέα χρονιά κάνοντας κόλπο – γκρόσο για το καλοκαίρι του 2020.

Ως γνωστόν, προβλεπόταν από το περσινό καλοκαίρι, πως σε περίπτωση που ο ΟΦΗ ήθελε, φέτος, να τον αγοράσει από την Τσακαρίτα, πως έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 550.000 ευρώ στους Αργεντινούς. Τελικά, ο ΟΦΗ με ένα πολύ μικρό ποσό, κατάφερε να ανανεώσει τον δανεισμό του ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε περίπτωση που το καλοκαίρι του 2020 θέλει να τον αγοράσει τότε θα καταβάλει το 50% των χρημάτων και σε αντάλλαγμα η Τσακαρίτα θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης του Μεγιάδο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Μεγιάδο για έναν ακόμα χρόνο, με την ομάδα μας να διατηρεί την οψιόν αγοράς, αλλά με σαφώς ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους σε σχέση με φέτος.

Ο Αργεντινός μέσος ξεχώρισε με την φανέλα του ΟΦΗ και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας στην προσπάθεια για παραμονή στη Super League, μετρώντας συνολικά 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1.796 αγωνιστικά λεπτά και 58 κλεψίματα μπάλας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook