Αναστόπουλος: “O κόσμος θα ευχαριστιέται την ομάδα που θα βλέπει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Αναλυτικά όσα  είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Πιστεύω ότι ήταν μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Είχα πει ότι για να έχει αντίκρισμα ο βαθμός της Τούμπας, έπρεπε να κερδίσουμε. Κάτι που το κάναμε. Είχαμε πλάνο και σχέδιο στο παιχνίδι μας. Κλειδί του αγώνα ήταν το 2-0 που παρόλο το γκολ που δεχτήκαμε δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι σε καμία περίπτωση. Ξέχωρα, σιγά – σιγά ότι αρχίζει και μας καταξιώνει σαν ομάδα. Μια ομάδα που ο κόσμος του ΟΦΗ θα χαίρεται να την βλέπει. Συνδυάσαμε την ουσία με το θέαμα. Είχαμε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού που ήμασταν πολύ καλοί. Για εμάς, αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει αξία, γιατί όπως και να’ χει κερδίζεις την ΑΕΚ. Σιγά – σιγά βάζουμε τις βάσεις για μια ομάδα που όταν έρχεται ο κόσμος θα την ευχαριστιέται. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και με το ίδιο σκεπτικό. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο, θα καταθέτουμε και την ψυχή μας.


 

Βήμα – βήμα βάζουμε τις βάσεις που ο κόσμος θα την ευχαριστιέται που τους είδα όταν έφευγαν πόσο ευχαριστημένοι ήταν.
Ο ΟΦΗ εκ γενετής, δηλαδή από όταν βγήκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική είναι μια ομάδα που έχει πάντα στόχους. Είμαστε μια ομάδα δύο μήνων και σιγά – σιγά βάζουμε τις βάσεις για να κάνουμε μια καλή ομάδα που θα διεκδικεί αποτελέσμτα ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ καλή επιτυχία στην Ευρώπη γιατί είναι ελληνική ομάδα και χαιρόμαστε να την βλέπουμε να κερδίζει.

Κλείνοντας πρέπει να είμαστε ταπεινοι και δεν έχουμε δείξει ακόμα τις δυνατότητες μας. Έχουμε να δώσουμε και άλλα σαν ομάδα.

Μπράβο στον κόσμο που βοήθησε. Βλέπουν όλοι τι έδρα είναι το γήπεδο του ΟΦΗ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην έχουμε κανένα παρατράγουδο.
Μπράβο στα παιδιά που για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι έκαναν την κατάθεση τους.

 

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook