“Δένει” τον Φερέιρα με κάθε τρόπο ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η υπόθεση απόκτησης του Φερέιρα μπαίνει στην τελική ευθεία και το Gentikoule έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Από τον περασμένο Μάρτη γράφαμε συνεχώς πως ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα” παρά τα όσα έγραφαν στην Αθήνα για ενδιαφέρον της ΑΕΚ και πάει λέγοντας. Ήδη, εδώ και 15 ημέρες έχει γίνει γνωστό πως ο ΟΦΗ όχι μόνο θα κρατήσει τον 21χρονο εξτρέμ αλλά θα πάρει και το 100% των δικαιωμάτων του.

Το θέμα μπαίνει στην τελική ευθεία και αναμένονται ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα όταν και ο Φερέιρα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μόλις έρθει στο Ηράκλειο. Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο μεγάλης χρονικής διάρκειας που θα φτάνει τα τρία ή και ακόμα τα τέσσερα χρόνια με τον ΟΦΗ. Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι μόλις 21 χρονών με τεράστια αξία αλλά ακόμα μεγαλύτερο μέλλον τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και συλλογικό. Πρόκειται για μια τεράστια επένδυση τόσο οικονομικά αφού ο ΟΦΗ πρόκειται να δαπανήσει ένα πολύ σημαντικό ποσό για την αγορά του από την Κουρίκο Ουνίδο καθώς το 50+50 προϋποθέτει ένα ποσό που έχει οριοθετηθεί από τον περασμένο Γενάρη όταν και ήρθε στην Ελλάδα.

Σκοπός του ΟΦΗ είναι να “δέσει” τον Φερέιρα με κάθε τρόπο στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλους τους επίδοξους μνηστήρες του πως όποιος θέλει να τον πάρει θα πρέπει να πληρώσει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook