Επιβεβαιώνει ο Πλατανιάς το ενδιαφέρον ΟΦΗ για Ουές!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα των Χανίων, ο ΟΦΗ θέλει τον 21χρονο διεθνή μπακ και κάνει ότι μπορεί για να τον φέρει στο Ηράκλειο.

Μπορεί προς το παρόν, από την πλευρά της ονοματολογίας, να μην βγαίνει τίποτα απολύτως όμως είναι δεδομένο πως το όνομα του Ραχίμ Ουές βρίσκεται στο μπλοκάκι των ανθρώπων του ΟΦΗ. Πλέον, η υπόθεση προχωράει ακόμα περισσότερο και όπως επιβεβαιώνεται από τον Πλατανιά το ενδιαφέρον για τον διεθνή μπακ είναι υπαρκτό με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε επίπεδο επαφών και συζητήσεων. Ήδη ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές προκειμένου ο Ραχίμ Ουές να μετακομίσει στο Ηράκλειο και να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή καθώς, ως γνωστόν, δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του αρνούμενος την πρόταση του Πλατανιά καθώς μετά από μια καταπληκτική σεζόν όπου κατά την διάρκεια αυτής, χρίστηκε διεθνής, ο Ραχίμ Ουές είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Μάλιστα επιβεβαίωση όλων αυτών αποτελεί και το γεγονός πως η ιστοσελίδα athlitiko.gr είχε αποκαλύψει πριν από μερικές εβδομάδες ότι ο 21χρονος αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Ουές είτε θα πουληθεί φέτος από τον Πλατανιά, είτε από τον Γενάρη του 2020 θα είναι ελεύθερος για να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Αυτό το στοιχείο είναι και ιδιαίτερα σημαντικό για την εξέλιξη της υπόθεσης που σίγουρα θα έχει και άλλα επεισόδια στο μέλλον.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ δείχνει, έμπρακτα, το ενδιαφέρον του για τον 21χρονο δεξιό μπακ και πλέον μπαίνοντας σε συζητήσεις με τον Πλατανιά θέλει να τον κάνει δικό του επενδύοντας σε έναν ποδοσφαιριστή που έκανε εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του Πλατανιά, είναι μόλις 21 χρονών και έδειξε στοιχεία ποδοσφαιριστή που μόνο ασυγκίνητο δεν τον αφήνουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook