Η “Ιερά Εξέταση” του Χάιμε Βέρα στην Ρόδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χάιμε Βέρα και Αλεσάντρο Ίσις βρίσκονται στο Ηράκλειο σχεδιάζοντας τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου με τον Χιλιανό τεχνικό να δίνει συνέντευξη εργασίας επί 2,5 ώρες. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Οι δύο Χιλιανοί έχουν επιστρέψει από την Κρήτη και περιμένουν την απόφαση για το μέλλον τους και για το αν θα παραμείνουν στον πάγκο του ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι σαφές και το έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι μια δύσκολη υπόθεση που μάλιστα την ανέδειξε ο ίδιος ο Χάιμε Βέρα με τις δηλώσεις που έκανε στην Χιλή – λίγα 24ωρα μετά τον δεύτερο αγώνα με τον Πλατανιά.

Έχει πάντως ενδιαφέρον το ρεπορτάζ που προκύπτει από την Ρόδο και την, εκεί, παραμονή του Χάιμε Βέρα που έδωσε το παρόν στο σεμινάριο για το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ PRO. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, ο Χιλιανός τεχνικός έδωσε συνέντευξη εργασίας για 2,5 ολόκληρες ώρες παρουσία δύο ανθρώπων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που ήρθαν στην Ρόδο – αποκλειστικά – για την υπόθεση με το δίπλωμα του Χάιμε Βέρα. Από την ΟΥΕΦΑ ήρθαν στην Ελλάδα δύο εξεταστές. Ένας Ελβετός και ένας Πολωνός που “ανέκριναν” τον Χάιμε Βέρα για 2,5 ολόκληρες ώρες με τον Χιλιανό να αναδεικνύει τις προπονητικές του ικανότητες – έστω και σε θεωρητικό επίπεδο – καθώς αυτό ήταν το νόημα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν εξελίξεις σε αυτήν την υπόθεση με τους Βέρα, Ίσις να βρίσκονται στο Ηράκλειο έχοντας καθημερινές επαφές με τον Γιάννη Σαμαρά σχεδιάζοντας τον ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook