Ανακοίνωσε τον Βουό o Απόλλωνας Σμύρνης

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του gentikoule.gr με την συμφωνία του Βουό με τον Απόλλων Σμύρνης, αφού η Ελαφρά Ταξιαρχία ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είχε δώσει τα… χέρια με τον Απόλλων και θα ξανά συνεργαστεί με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί πριν από λίγο με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Πατρίκ Βουό. Γεννημένος στις 25/06/1987, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Είναι Ιβοριανός με Πορτογαλικό διαβατήριο.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και σε 24 αγώνες πέτυχε τρια γκολ. Την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα της Λαμίας είχε ένα γκολ σε 13 συμμετοχές ενώ την ίδια σεζόν και πάλι αγωνιζόμενος στον ΟΦΗ, σε 14 αγώνες σκόραρε 6 φορές. Ένα χρόνο νωρίτερα με τον ΟΦΗ είχε 18 γκολ σε 31 συμμετοχές.

Έχει επίσης παίξει σε Ατλέτικο (Πορτογαλίας) με 9 γκολ σε 30 παιχνίδια, Σαμπέ (10 συμμ-7 γκολ), Ακαντέμικα (20 συμμ-1 γκολ), Ορτομονένσε (9 συμμ- 5 γκολ), Σάντα Κλάρα (22 συμμ-3 γκολ), Κοβίχα (23 συμ-1 γκολ), ΑΕ Λεμμεσού (48 συμμετοχές-20 γκολ), Δυναμό Τιφλίδας (20 συμμετοχές-2 γκολ), Σάντα Κλάρα (21 συμμετοχές-2 γκολ).